За компанията

"А и Д Комерсиал" ЕООД е производител на газирани и негазирани безалкохолни напитки и трапезна вода.

А и Д Комерсиал ЕООД

Нашите продукти

Продуктите, произвеждани в базата на "А и Д Комерсиал" ЕООД - Завод за безалкохолни напитки "Парти клуб" - са добре известни на българския потребител. Напитките с марка "Парти клуб" са произведени по най-съвременна технология, използваме най-качествените суровини и материали, за да успеем да задоволим максимално изискванията на нашите клиенти.

Под марката "Парти клуб" са обединени няколко групи продукти, с цел запълване на пазарните дялове, а именно:
- Газирани напитки
- Негазирани напитки и пуншове
- Енергийни напитки
- Студен чай
- Овкусена вода
- Трапезна вода
- Нискоалкохолни газирани напитки

Разполагаме с различни разфасовки на продуктите, обединени според предпочитанията на клиента. Гордостта на "А и Д Комерсиал" е разработката на фирмена стъклена бутилка за многократна употреба и стъклена бутилка за еднократна употреба предназначени за бутилиране на газирани и негазирани напитки. Този факт сам по себе си е доказателство за напредничавия дух и просперитет на фирмата.

"А и Д Комерсиал" е сертифицирана по няколко международни стандарти за качество и опазване на околната среда - ISO 9001:2008/ HACCP ; ISO 14001:2004, IFS – International Food Standard / Международен стандарт за храните /.

Нашият екип

Екипът на "А и Д Комерсиал" ЕООД е съставен предимно от млади, обучени и високо мотивирани служители. Работният процес е разпределен на няколко модула с цел качествено изпълнение на задачите.

Нашата мисия

Завод за безалкохолни напитки "Парти клуб" е не само производствената база на "А и Д Комерсиал", но и база за отдих и почивка на персонала. Тя разполага със собствена административна сграда и столова. Стремежът ни е нашите служители да са доволни, защото ние създваме "напитки за щастливи хора".

Логистика и обслужване на клиенти

За нас е от особено значение бързата и акуратна доставка на заявената от клиента продукция до обекта му. Затова Завод за безалкохолни напитки "Парти клуб" разполага със собствен автопарк - рекламни автомобили, пикапи и ванове за разнос на стока и камиони за доставки до складовите бази на едровите ни клиенти. За нас всеки клиент е от първостепенно значение, без значение от обема на поръчваните продукти.

Галерия